ELKO-Red_pms186

ELKO produkter og nyheter

Last ned brosjyrene for å lære mer om våre produkter

RS16 Renhvit 

Klassikeren ELKO RS16 kommer endelig i renhvit (tidligere kalt RS Nordic), en perfekt match til klassisk hvite lister, dører og detaljer.

RS-sortimentet byr på utallige kombinasjonsmuligheter, og dekker behovene ved moderne el-installasjoner. Det er en komplett serie som passer inn i alle typer miljøer, uansett innredning og fargevalg.

I vår brosjyre for RS Nordic (RS16 Renhvit) finner du inspirasjon, informasjon og produktoversikt.

 

Last ned brosjyren her

ELKO Plus

ELKO Plus er selve originalen i videreføringen av design på brytere og stikkontakter. Det forplikter. I tillegg til å være best på sikkerhet og kvalitet, ønsker vi at våre brytere, stikkontakter og øvrige elektriske materiell skal kunne fortelle noe om hvem du er og hvilket hjem du ønsker å ha. 

Ta en titt i brosjyren vår for å se hele sortimentet.

Last ned brosjyren her

ELKO Plus i havplast

I 76 år har vi levert elektromateriell til det norske markedet. Hittil har den synlige delen av produktene bestått av det vi kaller jomfruplast, altså nyprodusert plast. Nå tar vi, som første elektroleverandør i verden, i bruk resirkulert havplast når vi lager stikkontakter, brytere og rammer. 

I vår brosjyre finner du mer informasjon om ELKO Plus laget i havplast.

Last ned brosjyren her

ELKO Smart 

I et ELKO smarthjem kan du enkelt sette opp stemninger og automasjoner som styrer lys, varme og elektriske apparater. Smarthjemmet styres med app, stemmekontroll eller helt automatisk. Produktene og det lekre designet kjenner du fra før, men nå er de smartere.

Vil du vite mer om ELKO Smarthjem? Ta en titt i brosjyren vår.

 

Les mer om ELKO Smart her

ELKO Smart for elektrikeren

Vår smarthusløsning fokuserer på et komplett system som skal være enkelt å montere og bruke. ELKO Smart er en kombinasjon av moderne designprodukter med de mest attraktive funksjonene, høy grad av brukertilpasning og mange tilkoblingsmuligheter.

Ta en titt i brosjyren vår for å lære mer om ELKO Smart.

 

Last ned brosjyren her

Flexi+

Den mest universelle, fremoverlente og brukervennlige boksen på markedet. 

Flexi+ boksen er 25% større og dermed mer brukervennlig, har fått nytt lokk med godt grep og har en ny hybridring fra 9mm. Les mer om veggboksene i brosjyren.

 

Last ned brosjyren her

Lyst til å høre mer fra oss?

Meld deg på nyhetsbrevet vårt