Bli ELKO Boligpartner

For profesjonelle installatørbedrifter


En ELKO Boligpartner er en elektriker som tør å gå foran i sin bransje. Det er faglig dyktige mennesker som har blitt gitt en særlig tillit fra ELKO, fordi de er gode ambassadører for våre produkter. De leverer el-løsninger for morgendagens hjem, med designmuligheter tilpasset enhver smak. En ELKO Boligpartner er stolt av yrket sitt, leverer solide installasjoner og uovertruffen kundeservice.

Kjenner du deg igjen? Da bør du bli ELKO Boligpartner! Det er helt kostnadsfritt, og det eneste du trenger å gjøre er å gi oss informasjon om firmaet ditt. Det er kun daglig leder eller installatør i et firma som kan registrere bedriften som ELKO Boligpartner. Hvis det ikke er deg, kan du kopiere linken i nettleseren og sende den på mail til riktig person🙂 

EBP

La kundene finne deg

På nettsidene våre snakker vi ofte til forbrukere når vi viser frem produktene våre. Vi har også en voksende base med forbrukere som er interessert i våre produkter, og som er påmeldt nyhetsbrevene våre. Gjennom publikumsanalyse både på nettsidene våre og på sosiale medier, ser vi at forbrukere utgjør en stadig voksende del av vårt publikum.

Som ELKO Boligpartner vil du få mulighet til å utnytte denne kundebasen. Vi henviser nemlig forbrukere til våre boligpartnere på nett. Når en forbruker legger inn sitt postnummer eller by, vil automatisk de nærmeste elektrikerne dukke opp i en liste.

På den måten sørger vi for at kundene alltid kan finne en pålitelig ELKO-elektriker, samtidig som vi gir deg mer business.

Få leads fra elkosmart.no

I tiden fremover kommer vi til å kjøre en stor kampanje mot forbrukere i forbindelse med ELKO Smart. Vi forventer mye besøk på nettsidene våre fra forbrukere, og vi ønsker å gi dem en tydelig kundereise hvor de til slutt kan bestille ELKO Smart til sitt hjem. 

Er du ELKO Boligpartner, samtidig som du har en eller flere ELKO Smart-elektrikere i stallen, vil du bli synlig i oversikten over ELKO Smart-elektrikere på finnelektriker.elko.no